Wat is Games Workshop ?

Games Workshop is een wereldwijd bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en verkopen van miniaturen, bordspellen en accessoires voor hobbyisten en spelers. Ze zijn vooral bekend vanwege hun iconische merken en franchises, zoals Warhammer 40,000, Warhammer Age of Sigmar, en The Lord of the Rings Strategy Battle Game.


In de uitgebreide catalogus van Games Workshop vind je een scala aan producten, waaronder:


Miniaturen: Games Workshop staat bekend om zijn hoogwaardige plastic miniaturen. Deze miniaturen omvatten verschillende factions en personages uit hun games, zoals Space Marines, Orks, Eldar, Chaos Warriors, en meer. Deze kunnen worden gebruikt voor het bouwen van legers en diorama's.Bordspellen: Games Workshop produceert complexe en meeslepende bordspellen die zich afspelen in de rijke werelden van Warhammer. Deze spellen bieden diepe strategische gameplay en bevatten vaak prachtig ontworpen miniaturen.


Schilder- en hobbybenodigdheden: Voor hobbyisten biedt Games Workshop een breed scala aan verven, penselen, lijmen en andere benodigdheden om miniaturen te schilderen en te personaliseren.


4. Boeken en tijdschriften: Naast het produceren van games en miniaturen, publiceert Games Workshop ook uitgebreide achtergrondinformatie en fictieve verhalen in de vorm van boeken en tijdschriften die hun game-universums uitbreiden.


5. Accessoires: Het assortiment omvat ook diverse accessoires zoals dobbelstenen, meetlinten, terrein, en opbergoplossingen voor miniaturen.


Games Workshop heeft een levendige gemeenschap van spelers en hobbyisten over de hele wereld. Hun producten worden gekenmerkt door hoogwaardige ontwerpen en een diepe betrokkenheid bij de verhalen en thema's van hun games. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of nieuwsgierig naar de hobby, Games Workshop heeft voor elk wat wils.Games Workshop in Nottingham